logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Львів’янка на базарі у Золочівщині поцупила у жінки гаманець

18-03-2024 15:16860

Львів’янка на базарі у Золочівщині поцупила у жінки гаманець
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили поліцейські, 16 березня близько 11.00 на території ринку, розташованого на вулиці Базарній у місті Золочів, зловмисниця викрала гаманець з сумки однієї з відвідувачок – 61-річної мешканки району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За словами потерпілої, у гаманці були гроші у сумі 5,5 тисяч гривень та 100 чеських крон, а також банківські та дисконтні картки.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Золочівського районного відділу поліції. Проведеними заходами поліцейські оперативно встановили місце перебування зловмисниці та затримали її в порядку ст.208 Кримінального кодексу України.

Особу затриманої встановлено – нею виявилась 50-річна львів’янка. Зараз правоохоронці перевіряють її причетність до вчинення інших злочинів.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news