logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Ватра 80-х та Піккардійська терція запрошують львів'ян на концерт до дня народження Білозіра

19-03-2024 20:53208

Ватра 80-х та Піккардійська терція запрошують львів'ян на концерт до дня народження Білозіра

«Від Бога наша пісня, наша мова» – 25 березня, у 69-ту річницю від дня народження Ігоря Білозіра, у Театрі М. Заньковецької відбудеться концерт пісень видатного українця. 

Початок події о 19:30, повідомляють організатори. 

Ігор Білозір – «останній романтик української естради», відомий композитор та виконавець, народний артист України, життя якого трагічно обірвалось після жорстокого побиття прихильниками «русского міра». Його пісні й до сьогодні звучать у серцях багатьох!

У 69-ту річницю від дня народження Ігоря Білозіра, у виконанні легендарної «Ватри» 80-х, «Піккардійської Терції», оркестру ансамблю «Галичина», поета Богдана Стельмаха та відомих виконавців – Мар’яна Шуневича, Анастасії Чубінської, прозвучать улюблені пісні різних поколінь: «Мамина світлиця», «Не сип, мила, скла», «Ніби вчора, рідна мамо», «Перший сніг», «Пшеничне перевесло». Спогадами про Ігоря Білозіра поділиться Ольга Гошовська (друга дружина композитора).

«Приходьте разом з рідними і близькими вшанувати пам'ять видатного композитора та виконавця, а також співати улюблені хіти разом з легендарними артистами! І хай зазвучить пісня білозоро-неозоро!»  – запрошуються на подію організатори.

Квитки тут: https://bitly.ws/3fkJ7

Leopolis.news