logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

На Сихові 19-річний мешканець Донеччини викрав у жінки мобільний телефон

26-03-2024 15:05294

На Сихові 19-річний мешканець Донеччини викрав у жінки мобільний телефон
Фото: Поліція Львівської області

20 березня, близько 21.25, до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що на проспекті Червоної Калини у Львові невідомий чоловік вирвав у неї з рук мобільний телефон та втік.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювали оперативники кримінальної поліції, слідчі та інші співробітники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2.

Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік під приводом купівлі взяв у постраждалої мобільний телефон. Однак, оглянувши його, втік, не розрахувавшись за товар.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника і затримали його. Ним виявився 19-річний житель Донецької області.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

 Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news