logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Судовій Вишні пройшов звітний концерт учнів класу народних та духових інструментів місцевої дитячої школи мистецтв

26-03-2024 19:41561

У Судовій Вишні пройшов звітний концерт учнів класу народних та духових інструментів місцевої дитячої школи мистецтв
Фото: Ірини Рабій

У Судововишнянській громаді вже стало доброю традицією проводити концерт-звіт учнів класу народних та духових інструментів Судововишнянської дитячої школи мистецтв. Нещодавно в залі Народного дому відбувся концерт «Музика Весни». По-особливому  урочистим та хвилюючим став цей день для вихованців та викладачів ДШМ. В програмі концерту прозвучали як і найвідоміші твори класичної, джазової, естрадної музики, так і твори українських композиторів.

Про цю подію розповідає Судововишнянська дитяча школа мистецтв КЗ " ЦКП" Судововишнянської м/р

 І  як результат творчої, напруженої  праці – яскраве дійство на сцені, вдячні оплески та відгуки глядачів. Концертна програма була насиченою та цікавою, кожен номер неповторний. Перед глядачами виступали як і солісти, так і різноманітні за складом інструментальні ансамблі. Учні школи показали високий рівень майстерності.

Учасників концерту привітала зав.відділенням народних інструментів Судововишнянської дитячої школи мистецтв Ірина Рабій:  «Наполеглива праця і старання приносять свої плоди. Тож дякую всім Вам. Сьогодні справжні музичні таланти народжуються в нашій громаді. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, успіхів, добра та перемоги Україні».

Щирими аплодисментами вітали глядачі фінальний вихід всіх учасників концерту. Звітний концерт пройшов на високому культурно-мистецькому рівні, подарувавши глядачам незабутні враження.

Галина СОРОКА, для Leopolis.news