logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Працівники культури Шегинівської ТГ провели творчу зустріч з письменницею Наталією Гурницькою

29-03-2024 10:41516

Працівники культури Шегинівської ТГ провели творчу зустріч з письменницею Наталією Гурницькою
Фото: з відкритих джерел

Творча зустріч з відомою українською письменницею Наталією Гурницькою відбулася 28 березня у Шегинівському Народному домі (Шегинівська ТГ). Щирість і відкритість Наталі Гурницької  налаштовували на атмосферу дружнього спілкування. Працівники культури Шегинівської ТГ з зацікавленням слухали розповідь авторки про її сімʼю, родину, про те, як зʼявився на світ її чудовий роман «Мелодія кави у тональності кардамону».

Наталія Гурницька поділилася з присутніми своїми думками про процес написання роману-бестселера та його шлях від книжки до екранізації історичної драми з виразною любовною лінією. Присутні поринули в особливу атмосферу ХІХ століття та сьогодення. За цим твором у 2021 році на українські екрани вийшов десятисерійний фільм «Кава з кардамоном».

«Про зйомку фільму пані Наталя розповідала з особливим трепетом. Розповідь перепліталася з переглядом тизерів (польських та українських). За цікавою розмовою, пахощами кави, кардамону, цинамону час збігав швидко… Авторка також розповіла про  роман  «Мелодія кави в тональності любові»,  який незабаром вийде друком», – повідомила про творчу зустріч директор КЗ «Публічна бібліотека Шегинівської сільської ради» Тамара Гринишин.

Як відомо, у 2021 році Наталія Гурницька отримала престижну літературну відзнаку «Золота письменниця України», що її вручають українським авторам, які видали твори українською мовою накладом понад 100 тис. примірників.

Наприкінці творчої зустрічі на присутніх чекала автограф-сесія з авторкою. До кожного уважна, п. Наталія  підписувала книги.  На згадку про цю неймовірну зустріч залишаться, звичайно, спільні світлини, а також романи української письменниці, які отримали культпрацівники.  

Галина СОРОКА, для Leopolis.news