logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

ЛМР затвердила програму пріоретизації та фокусування на культурі

12-12-2019 18:58392

ЛМР затвердила програму пріоретизації та фокусування на культурі

Щойно депутати міської ради Львова прийняли програму пріоретизації та фокусування на культурі у наступному році життя і розвитку міста.

Міжсекторальний підхід у процесі напрацювання міських політик, запровадження системного моніторингу та аналітики сфери культури, популяризація, збереження та промоція спадщини, розбудова мережі локальних, всеукраїнських та міжнародних партнерств.
Програма також передбачає створення муніципального фонду культури міста Львова, конкурсного  підходу до фінансування культури з чітким розуміння пріоритетів та критеріїв. Програма заходів буде напрацьована організаційним комітетом, який включатиме представників та експертів сфери культури, незалежних дієвців, депутатів, виконавчих органів з попереднім громадським обговоренням. 
 
«Дякую усім, хто працював, ініціював та підтримав;)) 44 «За»!- підсумовую депутат фракції «Об‘єднання «Самопоміч» Юлія Хомчин.
Публікацію підготовлено в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів.