logo
18/03
17/03
16/03
15/03
14/03
13/03
12/03
2 ...

У Львові для дітей влаштують благодійний показ мюзиклу «Фабрика Санти»

17-01-2020 17:301645

У Львові для дітей влаштують благодійний показ мюзиклу «Фабрика Санти»

19 січня Творча школа Павла Табакова благодійно покаже у Львові різдвяний мюзикл «Фабрика Санти».

Про це повідомляє промоменеджерка Галина Гузьо.

Юні артисти Творчої школи Павла Табакова на Водохреща подарують авторський мюзикл «Фабрика Санти», а також солодкі подарунки для сиріт, дітей з особливими потребами та родин бійців АТО.

«Ідея благодійної вистави народилася на Миколая, коли Творча школа приїхала привітати зі святом сиріт. Умови, в яких святкували діти, викликали у декого навіть сльози… І ось втілиться у життя спільна дитяча мрія – зробити для інших дітей свято, щоб кожен присутній в залі відчув себе у справжній казці, казці під назвою «Фабрика Санти». Спеціальні гості – вокальний ансамбль «Менестрелі», – йдеться в повідомленні.

У концерт-хол «Малевич» на «Фабрику Санти» приїдуть близько 400 дітей – зі Львова та області (Пустомити, Дубляни, Бібрка, Жовтанці, Великий Любінь, Брюховичі, Буськ, Домажир, Радехів тощо).

«Фабрика Санти» – це подарунки ваших мрій! Це мрія самого автора мюзиклу – талановитого композитора і співака, переможця «Голосу країни-2» Павла Табакова. Вистава, створена з великою любов’ю та натхненням, рівень якої глядачі, які були на прем’єрі 27 грудня 2019 р., назвали «Бродвейським». 32 музичні номери, живе звучання найкращих голосів Творчої школи Павла Табакова, мультимедійні екрани, спецефекти, яскраві костюми… Усе це створює неповторну казкову атмосферу», – зазначено в повідомленні.

Благодійний показ для діток відбудеться о 16:00, а о 19:30 – для всіх охочих.

Leopolis.news