logo
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
2 ...

Гончарук поїде на Всесвітній економічний форум у Давосі

21-01-2020 17:451030

   Гончарук поїде на Всесвітній економічний форум у Давосі
Фото: kmu.gov.ua

22-23 січня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук перебуватиме з робочим візитом у Давосі (Швейцарія), де триває Всесвітній економічний форум.

Про це повідомляє «Урядовий портал».

 

Зазначено, що в рамках дводенного візиту голова уряду проведе низку двосторонніх зустрічей із лідерами іноземних держав та міжнародних організацій, а також із представниками міжнародного бізнесу.

Зокрема, на 22 січня заплановано двосторонні зустрічі Олексія Гончарука з прем’єр-міністром Фінляндії Санною Марін і президентом Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Сумою Чакрабарті. Також він має також він головуватиме на засіданні Національної інвестиційної ради України. Окрім того, Олексій Гончарук також проведе низку зустрічей з представниками міжнародного бізнесу та найбільшими міжнародними інвесторами.

23 січня заплановано виступ голови уряду під час Українського сніданку в Давосі, який організовує Фонд Віктора Пінчука.

Нагадаємо, сьогодні, 21 січня, у швейцарському Давосі стартує Всесвітній економічний форум. 22 січня президент України Володимир Зеленський також здійснить робочий візит до Швейцарії для участі у щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ).

Leopolis.news