logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Один п’яний, мов чіп, інший – «під наркотою»: за ніч у Львові спіймали 15 водіїв у стані сп’яніння

16-02-2020 18:112803

Один п’яний, мов чіп, інший –  «під наркотою»: за ніч у Львові спіймали 15 водіїв у стані сп’яніння
Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові в ніч на неділю, 16 лютого, патрульні склали 15 протоколів на нетверезих водіїв.

Як повідомляє відділ комунікації патрульної поліції Львівської області, один із них перебував у стані наркотичного сп’яніння, інший – сильного алкогольного.

Першого водія-порушника патрульні зупинили на вулиці Городоцькій за не виконання вимог дорожнього знаку 3.22 «Рух праворуч».

У 25-річного водія автомобіля Peugeot виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Він погодився пройти перевірку. Проведені у медзакладі тести показали, що в організмі чоловіка є марихуана, морфін та кокаїн.

На чоловіка склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за порушення вимог дорожнього знаку. Посвідчення водія вилучили, від керування відсторонили.

Ще один нетверезий водій вирішив втекти з місця ДТП, яка трапилася на перехресті вулиць Миколайчука-Мазепи. Невідомий водій на автомобілі Peugeot Partner вдарив Renault Megan. У результаті ДТП ніхто не постраждав.

Після скоєного, він виїхав на пішохідну доріжку та поїхав в двори на вулиці Грінченка.

Екіпаж патрульних одразу вирушив шукати втікача по гарячих слідах.

Втекти 47-річному водію не вдалось. Чоловік мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Проходити перевірку він відмовився.

На львів'янина склали три протоколи: за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, порушення правил руху, що призвело до ДТП та втечу з місця аварії.

Нагадаємо, попередньої ночі патрульні склали 12 протоколів на нетверезих водіїв.

Leopolis.news