logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Музичний продюсер та діджей підкорює світові музичні платформи (ВІДЕО)

16-06-2020 12:281115

Музичний продюсер та діджей підкорює світові музичні платформи (ВІДЕО)

На теренах шоу бізнесу замайорів яскравий EP альбом, який вже зацікавив музичні лейбли. А самому музичному продюсеру Oleg Novosad пророкують велике майбутнє.

Про це повідомляє пресслужба музичного продюсера.

Oleg Novosad – продюсер електронної танцювальної музики, діджей та музикант. Досвід роботи в музичному просторі понад 10 років.

«В мене немає музичної освіти! Все чим я мотивувався це шалене бажання творити свою музику та самореалізовуватися в творчості. Я самостійно навчався грі на гітарі та фортепіано. По вокалу ми співпрацюємо з українськими та закордонними артистами. В своєму музичному напрямку обираю поєднанням різних стилів та інструментів. Найбільший вплив на мою творчість мали такі виконавці як: Avicii, Martin Garrix, Illenium, Armin van Buuren та інші», – розповів Oleg Novosad.

Важливою роботою в альбомі стала пісня «Summer». Це трек в стилі Tropical з теплими словами, характерним чітким бітом та перкусією, легкою гітарою та фортепіано, приємним саксофоном, свистом та літніми переходами.

«Зазвичай, аби відпочити від роботи, я сідав за музичні інструменти. І от одного ранку, пробуючи різні гармонії на гітарі, я награв одну, яка мені надзвичайно сподобалась. В силу останніх подій, що відбуваються в світі, я зрозумів, яку величезну потребу мають більшість людей та особисто я в променях сонця, моря та літнього настрою в період пандемії COVID. Повторюючи раз за разом мелодію, в мене почалась вимальовуватись ідея пісні: я уявив себе восени, дощової та сумної, холодної та сніжної зими і так появились перші слова та рими», – розповідає Oleg Novosad.

Зараз музичний продюсер працює над відео роботою до одного із треків EP альбому і вже зовсім скоро зможе презентувати її широкій аудиторії. 

Leopolis.news