logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Із Рудківської лікарні виписали двох 80-річних пацієнтів, які хворіли на коронавірус

13-07-2020 15:522304

Із Рудківської лікарні виписали двох 80-річних пацієнтів, які хворіли на коронавірус
Фото: соцмережі

Із КНП «Рудківська лікарня» після стаціонарного лікування виписано двох вісімдесятилітніх пацієнтів – один із Самбірського, а другий Турківського районів. У них лабораторно був підтверджений COVID-19. Однак чоловіки не стали жертвами серйозної коронавірусної інфекції.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

За словами директора КНП «Рудківська лікарня» Романа Пукала, цих два факти ніби спростовують поширене твердження, що недуга в основному «косить» людей поважного віку. У ви здоровленні неабияка заслуга медичного персоналу, який за час роботи набув досвіду, надзвичайно відповідально ставиться до своїх обов’язків. «Тому, – зазначив керівник установи охорони здоров’я, – спільно та з врахуванням усіх факторів вдається побороти небезпечну пошесть».

Нагадаємо, що на стаціонарному лікуванні у Рудках 32 пацієнти. Це переважно жителі Самбірського і Турківського районів. З гірського краю тут перебуває двоє важких. Це, зокрема, 84 річна жінка, син якої не так давно від цієї недуги помер у лікарні Львова, та дівчина з інвалідністю. За їхнє життя борються медики.

Вчора на свято Петра і Павла повернулись до сім’ї 5, а з підозрою на COVID-19 поступило шість осіб. Статистика свідчить, що недуга ніби прогресує. Колектив лікарні Рудок працює з повним навантаженням.  

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news