logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

На географічному факультеті ЛНУ ім. І. Франка відкрили аудиторію для студентського дозвілля

21-06-2019 13:431941

На географічному факультеті ЛНУ ім. І. Франка відкрили аудиторію для студентського дозвілля

19 червня 2019 року на географічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося урочисте відкриття вільного студентського простору.

Відтепер аудиторія №3 буде у повному розпорядженні студентів-географів. Саме тут факультетська молодь матиме змогу проводити позанавчальний час – готуватися до занять, зустрічатися із колегами з інших університетів, спілкуватися, ознайомлюватися із книжковими виданнями і просто відпочивати у перервах між парами, інформує прес-центр університету.

Для того, аби студентський простір був максимально затишним для молоді, приміщення оздобили географічними картами, університетською символікою, світлинами, які ілюструють активне життя студентів-географів та знаних університетських мандрівників. Оснастили аудиторію столами, поличками та мультимедійною технікою, а уже найближчим часом у приміщення закуплять м’які крісла і диван.

 

Під час урочистого відкриття вільного студентського простору декан географічного факультету Володимир Біланюк зазначив, що основною метою функціонування аудиторії є намагання зробити і навчальний, і довколонавчальний процес студентської молоді максимально комфортним.

«Це кімната, у якій ви можете читати книжки, приймати гостей із Європейської асоціації географів, роздумувати, обмінюватися враженнями і навіть дивитися футбол, якщо забажаєте… Це кімната для Вас», – наголосив Володимир Біланюк, звертаючись до студентів.

Лідери студентських організацій університету, які допомагали облаштовувати приміщення, подякували адміністрації факультету за співпрацю і сприяння комфортному навчанню молоді.

«Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо створити такі вільні простори на кожному факультеті Університету, адже це дає можливість студентам гуртуватися у комфортному  місці, напрацьовувати нові креативні ідеї та плани», – зазначив голова Студентського уряду Назар Сениця.

Також своїми міркуваннями про важливість студентської комунікації, перспективи розвитку інфраструктури факультету та продовження багатих географічних традицій ЛНУ ім. Івана Франка поділилися інші учасники заходу – студенти, викладачі та працівники Університету. Натхненним лейтмотивом церемонії відкриття було звучання пісні, присвяченої активному життю студентів та викладачів географічного факультету.

Leopolis.news