logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Опублікували програму Органного залу в лютому

09-02-2021 17:501406

Опублікували програму Органного залу в лютому

Нові солісти, нові програми, нові емоції. Незважаючи на найменшу кількість днів у році, лютий в Органному Залі подарує безліч сюрпризів для своїх відвідувачів. А бонусом буде можливість зазирнути за лаштунки та познайомитись зі всією командою, відвідавши виставку “Люди, які творять Органний”.

Про це повідомляють у пресслужбі Органного залу.

Сьогодні композитори всього світу вшановують альт невимовно красивими творами. 9 лютого Львівський Органний Зал наповниться об’ємним, оксамитовим звучанням цього інструмента у виконанні Тобіаса Рота (США) та Світлани Позднишевої. “Шедеври альтової музики” - це концерт, який цілковито складається із найкращих творів для альта.

Романтична музика, романтична атмосфера...У День закоханих Львівський  Органний Зал стане маленькою Францією з її чарами органної музики. Відчуйте святкову атмосферу вже о 14:00, а о 19:00 на вас чекатиме вся гама почуттів – від життєрадісної весни до меланхолійної осені, від літньої грози до зимових вечорів біля теплого каміна. "Пори року" Вівальді – це неповторний шарм та концентрація щирих емоцій. Проведіть найромантичніший вечір у році в компанії музики.

Кожен твір у цій програмі – шедевр барокової чуттєвості та пристрасності. "Amazing Baroque"– це музика, що розмовляє напряму із серцем. 20 лютого о 19:00 солісти Львівського Органного Залу Адріан Боднар та Світлана Позднишева виконають барокові хіти для скрипки та органа. Наступним у серії буде "Скрипковий вечір" 15-літньої Софії Плахцінської – лауреатки понад 20 всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Сольний виступ в Органному залі, який Софія склала із віртуозних творів Бетовена, Баха та Моцарта відбудеться 24 лютого о 19:00. А завершить цикл скрипкових програм дует скрипаля Тараса Зданюка та піаністки Дарини Токар. Дрібка сентиментальності, дві пригоршні романтизму та багато кохання – ось рецепт чудового вечора.

Не обійдеться і без органа! 

12 лютого о 19:00 емоційний сплеск і молитовна споглядальність Музики бароко; 

13 лютого оголошуємо справжній батл! Німеччина vs Італія! Чия органна музика найкрутіша? 

21 лютого, “Сутінки Богів” занурять вас в епічний світ музики Ріхарда Ваґнера та його "Перстня Нібелунга";

25 лютого о 19:00 дайте відповідь на питання Чи любите ви Брамса? 

Найкрасивіша музика бароко в одному концерті. “Пори року” Вівальді та Бах - 27 лютого о 19:00;

Насолодіться вишуканістю і пишністю  Музики Баха 28 лютого о 14:00.

Фортепіанний цикл Петра Чайковського “Пори року” знають та люблять в усьому світі. 12 мініатюрних п’єс, кожна присвячена певному місяцю року. 12 маленьких картин, які заворожують своєю красою та мелодійністю. 28 лютого о 19:00, Андрій Макаревич виконає музику, для якої не потрібні слова, адже вона сприймається самісіньким серцем.

Leopolis.news