logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

Кіномитці мають нагоду отримати фінансування для зйомок фільму у Львові

08-08-2019 13:501108

Кіномитці мають нагоду отримати фінансування для зйомок фільму у Львові
Фото: ukrinform.ua

Українські команди, які знімають кіно, запрошують позмагатися за кошти для зйомок фільму у Львові. 

Про це повідомляє пресслужба мистецької формації Wiz-Art.

На конкурс, який у Львові проводять уже вшосте, можна подавати такі проекти: ігрові, документальні, експериментальні фільми та анімаційні роботи. Зазначено, що переможцям нададуть повне чи часткове фінансування, а також консультаційну та промоційну підтримку Львівської кінокомісії. 

«Учасники повинні довести актуальність свого проекту, презентувати аргументований фінансовий план і приклад відзнятого матеріалу. Мова фільмів та аплікаційних заявок – українська (окрім сюжетів, які вимагають інших мов). Будь-які винятки, будуть розглядати у персональному порядку. Важливою умовою є зйомка фільму на території Львова чи регіону і фігурування цієї локації у фільмі», – йдеться в повідомленні.

Конкурс кінопроектів проводить Львівська кінокомісія за підтримки мистецької формації Wiz-Art та Львівської міської ради. Процес відбору реалізовує мистецька формація Wiz-Art. Переможців визначить конкурсна комісія. Суму фінансування щодо кожного проекту визначать окремо. Вона становитиме не більше ніж 50 тис. грн на один фільм.

Заявки на конкурс приймають до 17 серпня. Переможців конкурсу оголосять 25 серпня під час закриття кінофестивалю Wiz-Art. Додаткова інформація про конкурс кінопроектів на сайті http://film.lviv.ua  та за телефоном +380938418467

 

 

Leopolis.news