logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Бродах відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ (ФОТО)

16-06-2022 15:501679

У Бродах відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ (ФОТО)
Фото: Михайла Шишки

У четвер, 16 червня, на центральній площі міста Броди, перед адмінбудівлею територіальної громади, відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України.

 

Мистецький захід було проведено за ініціативи Громадської організації волонтерів «Слава» із міста Радивилів сусідньої Рівненської області у співорганізаторстві та за сприяння представників окремих бродівських мистецьких колективів.

У концертній програмі взяли участь зразковий танцювальний ансамбль «Джерельце» Народного дому міста Броди, місцевий хореографічний ансамбль «Сузір’я», учні та викладачі Бродівської школи естетичного виховання, ансамбль «Вишиванка» зразкової хореографічної студії народного танцю Бродівського центру дитячої та юнацької творчості, зразкові танцювальні ансамблі «Калейдоскоп» та «SOULART» Радивилівського міського будинку культури, а також окремі співаки-аматори та музиканти.

Щойно дійство дійшло до десятого номера концертної програми, як у місті заревла сирена повітряної тривоги. Вмить усі – і виконавці, і глядачі – розбіглися по сховищах. Але уже через 40 хвилин, коли надійшов сигнал відбою, площу знов заповнили глядачі й концерт було продовжено.

Під час благодійного концерту містяни та гості м. Броди, яких на площі міста цього дня було чимало, мали нагоду споглядати мистецькі танцювальні номери у виконанні дитячих колективів, слухати мелодійні твори музикантів та ліричні пісні співаків-аматорів тощо.

Як зазначила у коментарях очільниця ГОВ «Слава» Ірина Перетятко, концерт організовано з метою збору коштів на потреби ЗСУ. Для цього на площі, де відбувався концерт, були розставлені спеціальні скриньки. За її словами, сьогодні діти та волонтери об’єднали свої зусилля, щоб зібрати кошти на придбання тепловізора для наших захисників.

Також пані Ірина повідомила, що уже з понеділка, 20 червня, волонтери ГО «Слава» збираються відправитися із гуманітарною місією до наших захисників на схід України (Харківський та Донецький напрямки). Тож, у кого із мешканців нашого краю є потреба передати пакунки для воїнів, які там воюють, можуть звернутися до волонтерів через фейсбук-сторінку Slava Radyvyliv, або зателефонувати за номером 063 800 67 57.

Михайло ШИШКА, журналіст, спеціально для Leopolis.news

Фото автора