logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

На кордоні з Польщею викрили 5 осіб з липовими документами (ФОТО)

09-09-2019 13:081648

На кордоні з Польщею викрили 5 осіб з липовими документами (ФОТО)

Протягом вихідних днів прикордонники Львівського загону виявили в трьох турків, українця та громадянки Домініканської Республіки підроблені документи.

Про це повідомила пресслужба Львівського прикордонного загону.

Підроблені документи у трьох громадян Туреччини виявили в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Угринів».

«Під час оформлення автобусу марки «Неоплан»  на прикордонний контроль троє громадяни Туреччини надали спеціальні паспорти, але у прикордонників виникли сумніви щодо дійсності тих документів, тому експертом з дослідження паспортних документів було проведено дослідження та встановлено, що дані паспортні документи містять ознаки часткової підробки, на що вказують ряд підробок», – йдеться в повідомленні.

У цьому ж пункті пропуску виявили громадянина України з підробленим страховим полісом «Зелена карта».

А в пункті пропуску «Рава-Руська» громадянка Домініканської Республіки янадала на паспортний контроль закордонний паспорт, в якому не було в’їзної візи, тому в інспектора виникли сумніви щодо законного її перебування на території України.

«Під час проведення співбесіди вищевказана громадянка пред’явила e-Візу під час проведення поглибленої перевірки було виявлено, що e-Віза містить ознаки повної підробки. Після чого, жінка пред’явила ще й ID-card громадянки Іспанії, яка також мала ознаки повної підробки», – зазначили в прикордонному відомстві.

Усі підроблені документи вилучили та про ці факти повідомили співробітників Національної поліції.

Фото: пресслужба Львівського прикордонного загону

Leopolis.news