logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Вирощував коноплю у саморобних теплицях: на Львівщині судитимуть 37-річного чоловіка

05-06-2023 11:33385

Вирощував коноплю у саморобних теплицях: на Львівщині судитимуть 37-річного чоловіка

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно 37-річного чоловіка за фактом незаконного посіву та вирощення рослин коноплі (ч.2 ст. 310 КК України).

Як повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, в одному із сіл Пустомитівського району обвинувачений у власному будинку облаштував саморобну теплицю для посіву та вирощення коноплі.

Для цього він встановив систему вентиляції, освітлення та автоматичний полив насаджень. Після чого посадив в горшки насіння, доглядав та обробляв рослини. Таким чином виростив майже 500 кущів коноплі.

Однак, фігурант на цьому не зупинився та в іншому селі Львівського району, в будинку, який належить його дружині, теж облаштував спеціальні приміщення для вирощення заборонених рослин. В них він створив штучний сприятливий мікроклімат, де засіяв та виростив ще майже 300 кущів коноплі.

Загальна кількість вирощених насаджень становить близько 800 кущів.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області, за оперативного супроводу Управління СБУ у Львівській області.

Leopolis.news