logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Стартує конкурс «Кращі книги Львівщини»

15-08-2023 13:231227

Стартує конкурс «Кращі книги Львівщини»
Фото: pen.org.ua

Департамент комунікацій та внутрішньої політики  Львівської обласної військової адміністрації в рамках Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2021-2025 роки оголошує обласний мистецький конкурс «Кращі книги Львівщини» у межах підтримки вітчизняного книговидання у 2023 році.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

«Після перерви, спричиненої повномасштабним вторгненням агресора, Конкурс «Кращі книги Львівщини» відновлює свою діяльність. Ця подія має особливе значення для всіх, хто цінує та підтримує літературні досягнення вітчизняних авторів. Ми закликаємо видавництва, що працюють на теренах області, долучитись до цього важливого заходу», – зазначив директор департаменту Юрій Горун.

Конкурс має на меті популяризацію та підтримку україномовної книжки, випущеної видавництвами та видавничими організаціями Львівської області.

Стартує конкурс сьогодні 15 серпня. Прийом заявок на участь триватиме упродовж 30 календарних днів.

Для участі у Конкурсі заявники подають до департаменту за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 402, такі документи:

-  заяву на ім’я директора департаменту про включення кандидата до списку учасників Конкурсу на 2023 рік;

- реєстраційну картку встановленого зразка (додаток до Положення); https://docs.google.com/document/d/1Zpe-7TmivBTDGH_3LgGq1yFaGqtlLwpl/edit

- установчі документи учасника Конкурсу, копію угоди з видавництвом (у разі потреби) та копію свідоцтва про внесення до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції;

- інші документи, що підтверджують право на видання (авторський договір, ліцензійний договір);

- детальний кошторис витрат на видання книжкової продукції;

- заповнена онлайн-форма, що міститься за посиланням: https://cutt.ly/ywghIon8;

- один примірник видання, яке братиме участь у Конкурсі.

Примірники видань переможців Конкурсу не рецензують, не повертають, а зберігають в департаменті для підтвердження легітимності видання. Примірники видань, які не перемогли у Конкурсі, у разі потреби повернуть учасникам Конкурсу.

До участі у Конкурсі не приймають заяви і пропозиції на випуск періодичних видань, підручників та видань, які є у достатній кількості в бібліотечних фондах області, а також книг, виданих раніше від 2022 року.

Перелік переможців Конкурсу оприлюднюють на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.

Більш детальну інформацію про умови проведення конкурсу можна дізнатися за телефоном: 261 27 75.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news