logo
28/04
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

T.HUTSULS заспівали неофіційний гімн Коломиї – пісню «Соломія» (ВІДЕО)

15-08-2023 15:241171

T.HUTSULS заспівали неофіційний гімн Коломиї – пісню «Соломія» (ВІДЕО)

Команда гуцулів з Коломиї T.HUTSULS, фіналісти Національного проєкту “Українська пісня / Ukrainian Song Project 2023”, презентує неофіційний гімн міста Коломиї - пісню “Соломія”.

 

Легка, позитивна, світла, драйвова прем’єра має на меті нагадати кожному українцеві, що життя, попри страшну війну, триває, каже промоменеджерка Галина Гузьо.  

Славетне прикарпатське містечко Коломия, звідки родом й легендарна 10-та окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс», живе! Тут закохуються, одружуються, народжуються, радіють світанку і дякують за день, який минає. І таких містечок по всій Україні - безліч. Кожне особливе по-своєму. “Соломія” - пісенна історія саме про Коломию - карпатський край, у який до безтями закохані T.HUTSULS і щедро діляться цією любов’ю з усім світом.      

Пісня “Соломія” натхненна моїм рідним краєм - містом Коломия, - розповідає генеральний продюсер T.HUTSULS, автор пісні «Соломія» Михайло Балух. - У кожному слові, у кожному звуці відчувається унікальна атмосфера цього затишного містечка, яке має свою неповторну енергетику. “Соломія”, у якій звучать гуцульські народні інструменти, задумувалася як такий собі неофіційний гімн Коломиї. Сподіваємося, ця пісня прикличе у місто ще більше туристів і залюбить їх в нього. Бо хто раз побуває у Коломиї - того тягне сюди знову і знову. А ми крок за кроком втілюємо у життя наше бажання познайомити весь світ із культурою Гуцульщини.   

«Соломія» - це маленька таємниця, відповідь на яку дають Коломия, чарівні коломиянки і, звісно ж, T.HUTSULS, - додає вокалістка T.HUTSULS Алекса Цимбал. - Я, дівчина зі Слов’янська, що на Донеччині, закохалася у Коломию з першого погляду. І я дуже хочу, щоб це неймовірне відчуття пережили якомога більше людей. “Соломія - це пісня про атмосферу міста, про гарних дівчат, про мужність чоловіків цього гірського регіону, про вічне - те, що ми цінуємо і оберігаємо, - унікальну гуцульську культуру".

В унісон із релізом синглу «Соломія» відбувається і прем’єра однойменного кліпу, знятого в Коломиї львівським режисером та оператором Сергієм Князєвим.

Leopolis.news