logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Львові затримали 35-річного мешканця Хмельницького, який робив «закладки»

15-09-2023 14:56982

У Львові затримали 35-річного мешканця Хмельницького, який робив «закладки»
Фото: Поліція Львівської області

Під час обшуків правоохоронці вилучили у закладчика велику кількість психотропних речовин, вартість яких, за цінами «чорного ринку», становить понад 700 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисника, 35-річного жителя Хмельницького, який тимчасово проживає у Львові, 14 вересня викрили працівники Управління боротьби з наркозлочинністю, оперативники міграційної поліції Львівщини спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції №1.

Під час затримання та в ході санкціонованих обшуків за місцем його проживання у зловмисника було виявлено 62 розфасовані зіп-пакети, 312 готових «закладок» та поліетиленовий пакет із психотропною речовиною «амфетамін» загальною вагою близько 1 кілограма 200 грам. Окрім того, правоохоронці вилучили засоби для фасування, електронні ваги, мобільні телефони та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news