logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Львівській національній філармонії пройде особливий вечір камерної музики

17-09-2023 17:451021

У Львівській національній філармонії пройде особливий вечір камерної музики

Програма концерту 17 вересня о 18:00 складається зі зразків камерної музики, яка яскраво демонструє можливості часом недооціненого інструмента альта.

Про це повідомляє пресслужба Львівської національної філармонії ім. Мирослава Скорика.

Нещодавно музикант-альтист з Америки, який уже не перший рік працює у складі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії зробив подарунок групі альтів рідного оркестру – придбав 4 музичні інструменти! І саме цього вечора відбудеться музична демонстрація нових інструментів, які зможете почути у видатних творах Арнольда Шенберга та Йоганнеса Брамса.

Тобіас Рот (США), концертмейстер групи альтів Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії: «Я давно уже зрозумів, що працюю з дуже хорошою групою альтистів, однак в Україні не завжди є можливість грати на добрих інструментах. Мені хотілось знайти шлях, як забезпечити їх кращими інструментами, бо вони цього заслуговують, але я не знав, як це втілити, на той момент — це здавалось фантастикою. Однак сталося так, що помер мій батько і заповів мені деякі кошти. Завдяки цим грошам я придбав нові інструменти. Ця моя благочинна ініціатива є також і шаною моєму батькові, адже він був концертмейстером, хореографом і підтримував мене, коли я був в Україні».

Квитки: https://soldout.ua/booking/1253-cameral-studies-presentation 

Leopolis.news