logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Степан Хмара: Чи готова влада по справжньому боротися з п’ятою колоною москви в Україні?

16-09-2023 18:102849

Степан Хмара: Чи готова влада по справжньому боротися з п’ятою колоною москви в Україні?
Фото: РБК-Україна

Політик, дисидент, правозахисник, народний депутат України трьох скликань, Герой України Степан Хмара висловив свою думку щодо арешту Нестора шуфрича у своєму блозі на «Цензор.НЕТ».

Подаємо текст повністю.

Звісно, Шуфрича сьогодні арештовано не без відома Володимира Зеленського і Єрмака. Тому, що в таких справах наша СБУ кроку не ступить, без команди з ОП.

Проте, впевнений, що передчасно падати в ейфорію від цієї, безперечно, веселої новини.

Я не розцінюю це щирим бажанням нашої влади по справжньому боротися з пʼятою колоною москви в Україні.

І повірю, що Зеленський нарешті стане на шлях боротьби з російською агентурою, якщо в сусідній камері з Шуфричем буде відпочивати Іван Баканов, Данило Гетьманцев, Руслан Демченко.

А далі будуть притягнені до кримінальної відповідальності слідчі СБУ, прокурор, що здійснює процесуальний супровід, судді, які виносять не правові, а бандитські рішення по сфабрикованій справі проти полковника Романа Червінського. А легендарний розвідник буде негайно звільнений з- під варти.

Але, і це ще далеко не все.

Поки в ОП залишається Єрмак і Татаров, які вершать свої злочинні справи, я ніколи не повірю, що президент Зеленський вже міцно став на ноги українського державника. Бо замало звільнити Єрмака і Татарова з Офісу Президента. Їх необхідно негайно взяти під варту.

І наступне, дуже важливе: всі громадяни України, які звинувачуються в державній зраді, за будь- яких обставин, не можуть підлягати обміну.

Все майно держзрадників, яке вони ховають, під іменами своїх близьких і не дуже близьких родичів, має бути не просто заарештоване, а якнайшвидше конфісковане.

Окремі питання до Зеленського будуть у правоохоронних органів уже після закінчення війни з московією.

Leopolis.news