logo
28/04
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Рудківській ТГ, що на Самбірщині, першими переглянули фільм просто неба

18-09-2023 20:171094

У Рудківській ТГ, що на Самбірщині, першими переглянули фільм просто неба
Фото: соцмережі

Молодь села Чайковичі Рудківської ТГ першою у Самбірському районі на території Народного дому мала змогу безкоштовно переглянути кінофільм просто неба «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Демонстрація кінофільму стала можливою завдяки Благодійному фонду родини Загорій та багатьом небайдужим жителям Рудківської територіальної громади – вони придбали відповідне обладнання для показу кінострічки просто неба.

Зазначимо, що за сприяння Офісу Президента України  Держкіно започаткувало Національний тур «Кіно заради Перемоги!». Цей захід спрямований на підтримку українських військових, що захищають нашу країну від російської агресії, та переселенців, змушених тікати від жахів війни і шукати прихисток у більш безпечних регіонах нашої країни. 

А сам безкоштовний прокат фільму вдалось отримати завдяки проєкту, який реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Держкіно України, Асоціації «Дивись українське!» за підтримки Фонду «МХП-Громаді» та компанії «Deloitte» в Україні та інших установ, у тому числі військових підрозділів.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news