logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Чишках відкрили оновлений бібліотечний простір

21-09-2023 15:231357

У Чишках відкрили оновлений бібліотечний простір
Фото: ЛОВА

Учора, 20 вересня, відбулось відкриття оновленого бібліотечного простору у Народному домі с. Чишки Давидівської територіальної громади Львівського району.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Це вже третя бібліотека, в якій облаштували такий простір в межах проєкту Львівської ОВА «Модель сучасної бібліотеки», який реалізовує департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОВА.

За кошти обласного та місцевого бюджетів у бібліотеці виконали необхідні ремонтні роботи, придбали нові книжкові стелажі та меблі, ноутбук, телевізор та декор, а також закупили нові книги. 

«Нові стандарти – це, перш за все, оновлені простори, сучасні форми роботи, цікаві і корисні членам громади. Цей формат допомагає перетворити бібліотеку із сховища книг – в епіцентр культури і творчості, у відкритий простір для розвитку особистості і громади в цілому. Тішимось, що цей простір стане чудовим майданчиком для спілкування, соціальних ініціатив, особистісного розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля», – зазначила директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОВА Ірина Гаврилюк.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news