logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Дитяче Євробачення: у Дії стартувало голосування за переможця Нацвідбору

29-09-2023 13:221885

Дитяче Євробачення: у Дії стартувало голосування за переможця Нацвідбору

Суспільне Мовлення розпочинає перший етап глядацького голосування за переможця Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023, яке вперше в історії відбудеться в мобільному застосунку Дія.

Опитування триватиме з 10:00 29 вересня до 10:00 1 жовтня, повідомляє «Суспільне».

Як і в попередні роки, переможця фіналу відбору визначать за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%). Глядацьке голосування пройде онлайн у два етапи відповідно до практики Дитячого пісенного конкурсу Євробачення.

Перший етап голосування вже триває: опитування відкрилося в застосунку Дія за два дні до фіналу відбору. Для ознайомлення користувачів із піснями фіналістів у мобільному застосунку розміщено презентаційне відео з піснями учасників. 

Взяти участь в опитуванні можуть всі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок Дія, в розділі «Послуги» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з кандидатів:

POLINA BABIY — «Universe»

Анастасія Димид — «Квітка»

Анастасія Бєлібова — «Сильна»

Денис Грищук — «Dance»

Гурт 3ʼbeauties — «Power of Love»

Другий етап онлайн-голосування відбудеться під час трансляції фіналу Національного відбору: опитування відкриється в застосунку Дія 1 жовтня. Повторно проголосувати за одного з кандидатів або змінити свій вибір, віддавши голос за іншого учасника, можна буде орієнтовно протягом 20 хвилин після того, як усі фіналісти виконають свої пісні наживо. 

Ведучі фіналу Національного відбору — Тімур Мірошниченко та Анна Тульєва —  оголосять про початок і завершення онлайн-голосування в прямому ефірі. Результати глядацького голосування стануть відомі в фіналі відбору.

Фінал Національного відбору відбудеться у неділю, 1 жовтня, о 18:00. Суспільне Мовлення транслюватиме фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023 на телеканалі та сайті Суспільне Культура, сайті junior.eurovision.ua, а також фейсбук-сторінці та ютюб-каналі Євробачення Україна. Крім того, трансляцію фіналу відбору можна буде дивитися в застосунку Дія, обравши Дія.TV і телеканал Суспільне Культура HD.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news