logo
28/04
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Панас Буйний: Ми можемо втілити мрію в реальність, дякуючи нашим Захисникам

29-09-2023 18:562237

Панас Буйний: Ми можемо втілити мрію в реальність, дякуючи нашим Захисникам
Фото: організаторів

Співак Панас Буйний анонсує свій перший сольний концерт у Львові.

Розкажіть про свій сольний концерт.

Ми довго планували свій перший сольний концерт, але реалії життя ставили свої корективи. Дякуючи нашим захисникам та захисницям, ми зможемо нарешті втілити нашу мрію в реальність. Вперше Панас розповість про себе гучно разом з класними музикантами та фантастичним балетом.

Що готуєте для глядачів?

Ми хочемо занурити наших гостей в атмосферу релаксу в поєднанні з чудовим гумором. Щоб, хоча б на пару годин, кожен з глядачів зумів забути про болючу рутину та класно провести час. Запальні пісні, цікаві сюрпризи, пристрасні дівчата з балету та два зіркові гості будуть створювати прекрасну атмосферу цього заходу.

Які пісні будуть виконуватись? Чи будуть прем‘єри?

Звичайно, що розпочнемо ми з наших хітів, які вже набрали більше мільйона прослуховувань та переглядів на всіх платформах. А далі будемо дивувати глядачів новими піснями, які, надіюсь, теж запалять серця та наберуть не меншого успіху!

Чому саме у Львові вирішили зробити перший сольний концерт?

Хоч я родом з Житомира, але все своє дитинство та зрілі роки я провів у Львові. Це місто для мене не менш рідне, ніж Житомир. Тому ми з командою вирішили стартувати з міста Лева. Було б круто, якщо б після першого сольного концерту у Львові настала перемога і ми могли концертувати по всій нашій прекрасній країні.

Концерт Панаса Буйного відбудеться 7 жовтня у приміщенні Центру Довженка.

Leopolis.news