logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Львові відбудеться додатковий концерт Іво Бобула

02-10-2023 21:071385

У Львові відбудеться додатковий концерт Іво Бобула

16 жовтня у Театрі Заньковецької із двома концертами виступить Іво Бобул. Подія відбудеться в рамках всеукраїнського туру артиста, що охопить більше десяти міст.

Початок о 17:00 (додатковий) та 19:30, повідомили  організатори Clever Production.

Концертна програма матиме символічну та промовисту назву «Єдина непереможна Україна!». Для шанувальників Іво Бобул готує всіма улюблені і знані хіти, нові композиції, написані вже під час великої війни в Україні. Не обійдеться також і без сюрпризів.

Іво Бобул – Народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару заслужено визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б їх не чула! Серед них «Розмова з тобою», «Душі криниця», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Одна-єдина» та ще багато інших. 

Іво Бобул впевнений, що сучасні пісні повинні підтримувати українських воїнів, тож акцент у новій програмі припаде на нові композиції, написані вже після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Саме тому в цей вечір поряд із хітами, які принесли Іво Бобулу славу, прозвучать нові пісні: «Солдат», «Рідна хата», «Непереможна Україна».

«Артист, унікальний тембр голосу якого не сплутаєш із жодним іншим, запрошує у світ Її Величності Пісні! Тож чекаємо усіх 16 жовтня у Театрі Заньковецької на концертах Іво Бобула, які можна розділити з найріднішими та поспівати улюблених пісень разом», – запрошують на концерт організатори Clever Production.

Спеціальний гість концерту – гурт ДикоBrass.

Невід’ємною частиною діяльності Іво Бобула є також допомога українському  війську, зокрема нещодавно артист був нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «За сприяння війську». 

Крім того, на зібрані кошти з крайнього весняного туру Іво Бобула був придбаний джип для військових. 

Концерти осіннього туру також будуть благодійним, адже частину коштів буде передано для ЗСУ. Крім того, на події також ініціюють благодійний збір для допомогти нашим захисникам.

Квитки доступні за посиланням: https://concert.ua/uk/booking/ivo-bobul-lviv/

Розклад концертів Іво Бобула: 

12.10 – Луцьк 

13.10 – Рівне

14.10 – Тернопіль

16.10 – Львів

17.10 – Чернівці

18.10 – Івано-Франківськ

19.10 – Долина 

20.10 – Кам'янець-Подільський

21.10 – Бердичів

23.10 – Житомир

Leopolis.news