logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Книжка львівської письменниці Людмили Калабухи стала найкращою книжкою України-2023

10-10-2023 20:321763

Книжка львівської письменниці Людмили Калабухи стала найкращою книжкою України-2023
Фото: Людмили Калабухи

30.09.23 у Львові в рамках VII Всеукраїнського літературного конкурсу імені Леся Мартовича (організаторкою та засновницею якого є письменниця та волонтерка Галина Фесюк) книжка львівської письменниці Людмили Калабухи «Зробіть НАВПАКИ: життя та продажі ДО і ПІД ЧАС ВІЙНИ» здобула перемогу. 

Написану та видану влітку 2022 року книгу «Зробіть НАВПАКИ» номінувала на конкурс директорка Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Р. Іваничука Тетяни Пилипець.  

Як прокоментувала сама авторка Людмила Калабуха – найкраща бізнес-тренерка з продажів України 2023 за версією Ukrainian Business Award, почесна амбасадорка ООН з розвитку жіночого підприємництва, експертка з питань продажів та переговорів:

«Події, які ми всі переживаємо з 24.02.22, я показала через особисті історії реальних людей. Моїх героїв об’єднує одне: всі вони встояли! Це підприємці, що рятують свою справу з-під обстрілів і знову та знову починають все з нуля. Це митці та науковці, що знаходять визнання, партнерів та клієнтів попри хейт, знецінення та розпач. Це звичайні люди, які змогли зібрати себе наново та витримати те, що, здається, витримати неможливо. Саме жанр нон-фікш або публіцистика, в якому я пишу книги, дає можливість це показати».  

Перша книжка Людмили Калабухи «Почніть говорити «НІ» увійшла в топ-10 Найкращих книжок України 2017 за версією Всеукраїнського рейтингу, готується до друку 11 видання.

Друга книжка «Коли говорити «ТАК» - виборола перемогу у номінації «Вибір читачів» в рамках конкурсу Найкраща Книжка України 2020 за версією КВU Avards 2020.

А третя книжка «Зробіть НАВПАКИ: життя та продажі ДО і ПІД ЧАС ВІЙНИ» відразу після анонсу про її вихід стала бестселером та отримала вже 8 номінацій на здобуття престижних літературних премій.

Які ще перемоги отримала третя книжка Людмили Калабухи?

Пройшла відбір від Українського Інституту Книги і буде представлена в кінці жовтня на найпрестижнішому міжнародному Книжковому Ярмарку у Франкфурті на Майні Frankfurter Buchmesse-2023.

Це перша й поки єдина книжка українського письменника про війну, яка в англійському перекладі продається на AMAZON (найбільшій у світі компанії, що продає товари та послуги через Інтернет).

У разі перемоги в конкурсах, що передбачають грошові винагороди, Людмила Калабуха всі гроші з премій віддає на ЗСУ.

Leopolis.news