logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Спалив співмешканку живцем: дрогобичанину винесли вирок

18-10-2023 12:451477

Спалив співмешканку живцем: дрогобичанину винесли вирок
Фото: Поліція Львівської області


За публічного обвинувачення прокурорів Дрогобицької окружної прокуратури 43-річного чоловіка визнано винним в умисному вбивстві (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України) – йому призначено покарання у виді 13 років позбавлення волі.

Як нформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, прокурори в суді довели, що у травні 2022 року у Дрогобичі обвинувачений жорстоко вбив свою співмешканку.

У той день між ними трапився конфлікт. В ході суперечки, перебуваючи у кімнаті власного будинку, фігурант облив 40-річну жінку бензином та підпалив її. Потім він виштовхав останню на подвір’я, де знов облив бензином, що призвело до сильнішого загорання.

Очевидці події викликали поліцію та швидку допомогу. Проте згодом потерпіла від отриманих опіків померла в лікарні.

До набрання вироком законної сили чоловік знаходитиметься під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як повідомляли, 2 травня 2022 року в одному з приватних будинків на вулиці Січових Стрільців у Дрогобичі місцевий житель облив бензином та підпалив свою співмешканку. Конфлікт між 42-річним чоловіком та його 40-річною співмешканкою виник під час розпиття алкогольних напоїв. Зловмисник облив жінку запальною сумішшю та підпалив. Потерпілу госпіталізували до лікарні. У неї опіки І-ІІІ ступенів.

Leopolis.news