logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Цього тижня львівські патрульні виявили наркотики в десятьох людей

27-10-2023 13:11678

Цього тижня львівські патрульні виявили наркотики в десятьох людей
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Від початку тижня патрульні виявили у десятьох громадян речовини, ймовірно, наркотичної дії. Випадки були в Рудному, Львові та на трасі «Київ – Чоп».

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Один із випадків виявлення забороненої речовини трапився у населеному пункті Рудно. Увагу патрульних привернув невідомий чоловік. Встановивши його, інспектори провели йому поверхневу перевірку та виявили у 26-річного чоловіка речовину, рослинного походження.

Іншого чоловіка, який помітивши службовий автомобіль почав нервувати та уникати контакту із інспекторами трапився на вулиці Михайла Гориня. У 26-річного львів‘янина патрульні виявили половину таблетки, білого кольору, невідомого походження.

Іншого порушника ПДР поліцейські зупинили на автодорозі Київ — Чоп. У 26-річного керманича інспектори виявили ознаки наркосп‘яніння. Він відмовився від проходження огляду в медзакладі. Під час перевірки керманич вийняв із кишені згорток із подрібненою речовиною рослинного походження та лампочку.

Патрулюючи на вулиці Генерала Тарнавського, екіпаж патрульних зупинив підозрілого громадянина. Під час поверхневої перевірки 26-річний мешканець Львова вийняв гаманець, у якому інспектори виявили зіп-пакет із порошкоподібною речовиною, світло-рожевого кольору.

Увагу інспекторів роти ТОР привернув чоловік, який побачивши поліцейських, різко змінив напрямок руху. Зупинивши його, чоловік зізнався, що має в кишені куртки зіп-пакет із вмістом рослинного походження.

Ще одного чоловіка, який дивакувато поводився виявили на вулиці Опришківській. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у 29-річного чоловіка два поліетиленових пакети, один із них з порошкоподібною речовиною білого кольору, а інший — речовиною рослинного походження, ймовірно, наркотичної дії.

Чоловіка, який намагався уникнути спілкування із інспекторами, зупинили на проспекті Червоної Калини. Встановивши дані 42-річного чоловіка, з‘ясувалося, що він вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, пов‘язаною із забороненими речовинами. Під час перевірки у чоловіка випав із сумки пакет, з кристалічною речовиною.

Патрулюючи на вулиці Терлецького, ТОРівці помітили трьох осіб, які вгледівши службове авто почали нервувати та уникати зустрічі. Інспектори зупинили та встановили громадян. Під час поверхневої перевірки один із чоловіків вийняв із кишені куртки згорток, обмотаний чорною ізоляційною стрічкою.

Ще одного порушника комендантської години із забороненою речовиною виявили патрульні на вулиці Сяйво. У 28-річного громадянина інспектори виявили помаранчевий пакет з речовиною, ймовірно, наркотичної дії.

Під час розгляду справи за порушення ПДР пішоходом на вулиці Чернівецькій, інспектори виявили у 24-річного чоловіка пристрій для куріння із залишками невідомої речовини всередині.

У всіх випадках на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин події.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news