logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові жінка під час сварки зарізала кухонним ножем свого колишнього чоловіка

27-10-2023 17:09821

У Львові жінка під час сварки зарізала кухонним ножем свого колишнього чоловіка
Фото: Поліція Львівської області

Встановлено, що підозрювана завдала чоловіку кількох ударів кухонним ножем під час побутового конфлікту. Від отриманих травм поранений помер на місці події. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили співробітники Львівського районного управління поліції №2, 26 жовтня близько 23.30 між 62-річним чоловіком та його 59-річною колишньою дружиною, які мешкали у квартирі в одному з будинків на вулиці Володимира Великого, виник конфлікт, під час якого жінка завдала чоловікові кількох ударів кухонним ножем, зокрема один - у ділянку грудей, спричинивши травми, від яких той помер на місці події.

Про подію правоохоронців повідомили лікарі швидкої медичної допомоги, яких жінка викликала на місце.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Підозрювана затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news