logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові судили жінку, яка півтора роки переслідувала знайомого з вимогою інтиму

27-10-2023 19:291481

У Львові судили жінку, яка півтора роки переслідувала знайомого з вимогою інтиму
Фото: ілюстративне

Франківський районний суд Львова визнав винною у дрібному хуліганстві львів’янку Марту Лопушанську, яка тероризує свого знайомого з вимогою зайнятись з нею сексом. Суд призначив жінці покарання – 60 годин громадських робіт.

Про це пише ZAXID.NET.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у жовтні 2023 року, наприкінці вересня Марта Лопушанська прийшла у бізнес-центр, де працює її знайомий, та вимагала у чоловіка зайнятись з нею сексом. Чоловік викликав поліцію та розповів, що 27-річна жінка можливо має психічні розлади, бо переслідує його уже півтори роки та вимагає від нього інтим. 26 вересня, за словами чоловіка, жінка увірвалась до нього на роботу з вимогою зайнятись з нею сексом, вона відмовлялась виходити з офісу та не давала йому виїхати з бізнес-центру на його авто.

Чоловік розповів, що Марта Лопушанська щодня телефонує йому з різних номерів (близько 40 разів на день), переслідує його приблизно півтори роки та пропонує інтим. За словами чоловіка, така поведінка Марти Лопушанської створює проблеми у його сім’ї, оскільки у нього є дружина.

Щодо Марти Лопушанської поліція склала протокол про вчинення адмінправопорушення – дрібне хуліганство. На засідання суду жінка не прийшла.

Додамо, що у 2022 році щодо Марти Лопушанської порушували кримінальну справу через те, що вона вкрала облачення священика (одяг, який вдягають під час літургії). Однак її не покарали за крадіжку, оскільки вона примирилась з потерпілим.

Справу розглянула суддя Світлана Мартьянова, яка дослідила усі матеріали справи та визнала львів’янку винною у дрібному хуліганстві, призначивши їй 60 годин громадських робіт. На постанову ще може бути подана апеляція.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news