logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Стрию викрили наркозбувача: йому світить до 10 років

30-10-2023 11:56573

У Стрию викрили наркозбувача: йому світить до 10 років
Фото: Нацполіції Львівщини

Зловмисник реалізовував нарковмісні таблетки, зокрема «Субутекс» та наркотичний засіб «канабіс» мешканцям міста Стрий та району.

 
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Поліцейські задокументували факти збуту підозрюваним заборонених речовин, а також під час санкціонованого обшуку у його помешканні виявили та вилучили: нарковмісні таблетки, згортки з речовиною, схожою на наркотичний засіб «канабіс», а також інші речові докази причетності до противправної діяльності.

Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр у Львівській області. Згідно висновку експертів, вилучені речовини є таблетками «Субутекс», які містять наркотичний засіб «бупренорфін» та наркотичним засобом «канабіс».

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news