logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Радехові 46-річний чоловік викрав Daewoo Lanos

04-11-2023 11:55705

У Радехові 46-річний чоловік викрав Daewoo Lanos
Фото: Поліція Львівської області

3 листопада, близько 17:30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 22-річного жителя одного з сіл Червоноградського району про викрадення його автомобіля «Daewoo Lanos», який був припаркований на вулиці Витківській у Радехові.

До розкриття злочину та розшуків викраденого транспортного засобу були задіяні оперативники кримінальної поліції, екіпажі груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції, повідомили у поліції Львівської області.

За допомогою камер відеоспостереження, розташованих в рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці оперативно встановили місце перебування автомобіля та зловмисника і затримали його на одній із вулиць Радехова в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Особу затриманого, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, також встановлено – ним виявився 46-річний житель Радехова.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Leopolis.news