logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Львів’ян запрошують у філармонію на теплий осінній концерт при свічках

06-11-2023 20:43753

Львів’ян запрошують у філармонію на теплий осінній концерт при свічках
Фото: Львівська національна філармонія ім. М. Скорика

У Львівській філармонії продовжується цикл теплих та затишних концертів при свічках. Зокрема, 11 листопада відбудеться подія «Вівальді при свічках».

Музика відомого італійського композитора та інша популярна класика прозвучить у виконанні камерного оркестру «Віртуози Львова». Початок о 18:00, повідомили організатори.

Програма вечора буде різноманітною – від композиторів епохи бароко Й.С.Баха і А.Вівальді, геніального класика – В.А.Моцарта до романтичної і танцювальної музики наступних епох. 

Родзинкою вечора стане музика А.Вівальді, а саме його подвійний скрипковий концерт, симфонія №3 і перлина світової класики — відомий цикл концертів для скрипки з оркестром «Пори року».

Антоніо Вівальді — чи не один із найбільш популярних і виконуваних композиторів епохи бароко. Сфера його діяльності вражає: він і композитор-новатор, скрипаль-віртуоз, диригент, педагог і католицький священник. Саме тому його музична творчість вирізняється своєю духовністю та наповнена глибоким філософським змістом.  Крім того, за однією із версій Вівальді є автором сонетів, які починають кожну частину «Пір року».

У другій частині вечора також звучатимуть романтичні твори Шуберта, танцювальні пристрасні нотки М. Родрігеса та Я.Гаде. 

Твори прозвучать у виконанні улюбленців львівської публіки, камерного оркестру «Віртуози Львова». Солістами вечора стануть: Володимир Дуда, Володимир Бойчук, Андрій Кушнір, Катерина Шалайська, Антоніна Лісогорська. Диригент – Тарас Вергун.

Цей концерт стане наступною подією із масштабного циклу «тихих» проєктів – подій без яскравих світлових чи шумових ефектів, наповнених музикою, яка дозволить у наш складний час «перезавантажитись», знайти час для себе та хоч трішки переключитися.

11 листопада, 18:00 / Львівська національна філармонія

Квитки за посиланням: https://soldout.ua/event/1328-warm-concert-vivaldi-by-candlelight

Leopolis.news