logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові поліцейські спіймали зловмисника, який пограбував жінку в під’їзді

10-11-2023 17:13452

У Львові поліцейські спіймали зловмисника, який пограбував жінку в під’їзді
Фото: ВК поліції Львівської області

Як встановили поліцейські, 9 листопада близько 21.10 у під’їзді одного з будинків на вулиці Куліша зловмисник напав на 51-річну мешканку, вирвав у неї сумочку, заволодів мобільним телефоном, після чого втік з місця події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції №1. Потерпіла надала правоохоронцям детальний опис нападника – проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили його місце перебування та невдовзі затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 28-річний житель Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news