logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Вбив знайому та розчленував тіло у ванній: мешканцю Моршина загрожує до 15-ти років тюрми

13-11-2023 13:55903

Вбив знайому та розчленував тіло у ванній: мешканцю Моршина загрожує до 15-ти років тюрми
Фото: Поліція Львівської області

Щоб приховати злочин, чоловік затягнув тіло жертви до ванної кімнати, де розчленував його, а потім утік. Розчленоване тіло львів’янки виявили через десять днів, коли сусіди почули трупний запах.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 18 серпня, близько 21.00, в одній із квартир на вулиці Тараса Шевченка у Моршині під час розпивання спиртних напоїв виник конфлікт між 50-річною львів’янкою та 40-річним львів’янином, під час якого той завдав їй кілька ударів у голову, від яких вона померла на місці події. В подальшому, аби приховати злочин, зловмисник затягнув тіло жертви до ванної кімнати, де розчленував його, після чого втік.

Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили місце перебування підозрюваного та затримали.

Слідчі Стрийського районного управління поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) та ч.1 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України, обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

За скоєне обвинуваченому, який за рішенням суду перебуває під вартою, загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news