logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

33-річного львів’янина затримали за підозрою у збуті психотропів

15-11-2023 12:18502

33-річного львів’янина затримали за підозрою у збуті психотропів
Фото: Поліція Львівської області

Зловмисника, який реалізовував особливо небезпечну психотропну речовину «РVP», викрили оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції №2.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 33-річний львів’янин збував наркотичні засоби на території Львова. Його затримали у власній квартирі після чергової реалізації в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

В ході санкціонованого обшуку в помешканні затриманого правоохоронці виявили та вилучили особливо небезпечну психотропну речовину «РVP», грошові кошти, отримані від протизаконної діяльності, та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр поліції Львівщини.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news