logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові затримали 43-річного наркоторговця, який розповсюджував «метадон»

16-11-2023 14:40675

У Львові затримали 43-річного наркоторговця, який розповсюджував «метадон»
Фото: Поліція Львівської області

43-річного жителя Львова під час реалізації нарковмісних таблеток 15 листопада викрили оперативники кримінальної поліції спільно із слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці задокументували кілька фактів розповсюдження зловмисником нарковмісних таблеток «Метадон» та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Окрім того, під час затримання поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр поліції Львівщини таблетки «Метадон».

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 та ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news