logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові затримали торговця наркотиком «PVP»

23-11-2023 12:58833

У Львові затримали торговця наркотиком «PVP»
Фото: Нацполіції Львівщини

21 листопада на вулиці Кордуби оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з оперативниками кримінальної поліції та слідчими Львівського районного управління поліції №1 затримали 26-річного жителя Львова.

Як інформує поліція Львівської області, з собою чоловік мав згорток та зіп-пакети з  речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб «PVP», які поліцейські скерували на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр поліції Львівщини.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Покарання, що загрожує підозрюваному, передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Leopolis.news