logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Kalush Orchestra презентував новий трек та кліп «Це любов»

18-12-2023 21:26718

Kalush Orchestra презентував новий трек та кліп «Це любов»

Kalush Orchestra презентував нову ліричну композицію та кліп до неї.

У кліпі його учасники представлені в нових образах.

“Це любов” – це перша пісня, яку Kalush Orchestra представив після релізу “Вогонь горить” без участі одного з ключових персонажів гурту Олега Псюка. Новий реліз став початком трансформації Kalush Orchestra до мультифронтмен-гурту з трьома основними учасниками: з трьома основними учасниками: Сашею Табом, Олегом Псюком та Тимофієм Музичуком. Гурт дорослішає: образи змінюються з етнічних до сучасних, пісні несуть більш глибинний сенс. 

“А ми сиділи, мовчали, людей не помічали, ми просто відчували – це любов. Було ночами ламало, хоч відстань два квартали, ми просто відчували – це любов." 

Нова пісня Kalush Orchestra розповідає про силу кохання та важливість взаєморозуміння в будь-яких життєвих обставинах та підкреслює, що справжнє кохання перетинає всі можливі кордони й існує попри  все.  

Як коментує прем’єру Тимофій Музичук, – “Якщо ви любили по-справжньому,  трек “Це любов” нагадає вам почуття, коли світ зупиняється, якщо з вами знаходиться “та сама” людина і як світ перевертається, коли її нема поряд. Коли все не має значення, а мають значення тільки “ви”, а все інше – не помічається і стає другорядним. Нам дуже б хотілося б, щоб наша нова пісня знайшла своє місце в серцях наших прихильників.”  

Трек "Це любов" вже доступний на всіх музичних платформах.  

Leopolis.news