logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Гурт ShockolaD запрошує львів’ян на концерт з нагоди свого 15-річчя

22-10-2019 14:43753

Гурт ShockolaD запрошує львів’ян на концерт з нагоди свого 15-річчя

16 листопада у Львівській національній філармонії проект ShockolaD і Дана Винницька зберуться разом, щоб відсвяткувати 15-річний ювілей гурту.

 

ShockolaD - це відомі джазові музиканти в Україні та за кордоном Ігор Гнидин, Анастасія Літвінюк (основний склад) і яскравий бас-гітарист Андрій Кохан, повідомляють організатори концерту.

Саме на цьому концерті музиканти заграють найкращі композиції з різних  альбомів з першою рідною вокалісткою, співзасновницею проекту, мегапопулярною в музичних творчих колах Польщі, Європи та світу -  Даною Винницькою. 

Правдивий український етноджаз, ювелірні імпровізації від майстрів українського джазу - це все фірмовий стиль гурту Shockolad.

 «Співпраця з Shockolad викликає у мене теплі відчуття. Це щось схоже,як після довгих мандрів поверташся додому. З Shockolad-u розпочалася моя кар’єра як джазово-етнічної співачки. В якийсь момент наші дороги розійшлися, кожен активно творив інші музичні гурти і проекти. Але ми весь час підтримували звязок як друзі і як музиканти неодноразово зустрічалася на сцені на різних концертах. Та цей концерт є особливим, бо ми зіграємо музику з різних етапів життя гурту Shockolad. Це буде така собі ретроспектива творчості за 15 років. Так, цього року група Shockolad святкує своє 15-річчя.

За цей час ми багато чого пережили, побували в різних закутках світу, пограли з різними музикантами і можемо по-новому подивитися на музику, яку творили весь цей час. Взагалі джаз - це музика свободи. У ній є все, щоб себе почувати щасливим - глибинне входження в таємниці музики, творення тут і зараз. ІІмпровізація робить кожного з виконавців композитора, драйв та енергія для відзеркалення сучасного швидкого і складного світу, лірика і меланхолійнічть балад як смуток за втраченим», – розповіла співачка Дана Винницька.

Напередодні концерту у Львові співачка зізналася, що львівська публіка є для неї особливою: «У Львові виступаю не дуже часто,  тому встигаю засумувати за львівською публікою і теж даю їй час відчути подібне. Виступи у Львові для мене є великим пережиттям, бо хочеться заграти найкраще як тільки можу, бо це для рідних людей».

Основні мотиви українського фольклору аранжовані Ігорем Гнидиним та Анастасією Літвінюк. Аранжування для оркестру написане Даною Винницькою і Михайлом Олійником. Організатори запевняють, що це буде незабутній осінній джазовий вечір.

Квитки тут.

Leopolis.news