logo
26/04
2 ...

Організації закупівель Міноборони України та Данії домовились про співпрацю

25-03-2024 16:39154

Організації закупівель Міноборони України та Данії домовились про співпрацю
Фото: Міноборони

«Агенція оборонних закупівель» та Організація закупівель і логістики Міністерства оборони Данії (DALO) підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю в оборонних закупівлях.

Як інформує Міноборони, у заході взяли участь заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков, директор «Агенції оборонних закупівель» Марина Безрукова, а також командувач DALO, генерал-лейтенант Кім Йоргенсен.

«Ми щиро вдячні нашим партнерам із Данії за стійку підтримку України. Ця подія – це ще один важливий крок у поглибленні нашої співпраці у постачанні Збройним Силам України сучасного озброєння та військової техніки», – наголосив заступник Міністра оборони України Дмитро Кліменков.

У межах меморандуму «Агенція оборонних закупівель» та Організація закупівель і логістики Міністерства оборони Данії домовились про обмін досвідом та співпрацю у сфері закупівель озброєння на зовнішніх ринках.

«Закупівлі сучасного озброєння у співпраці з нашими міжнародними партнерами – один із ключових фокусів «Агенції оборонних закупівель». І ми переконані, що посилення взаємодії з Організацією закупівель і логістики Міністерства оборони Данії сприятиме укладанню нових контрактів та модернізації наших Збройних Сил», – зазначила директор «Агенції оборонних закупівель» Марина Безрукова.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news