logo
27/04
26/04
2 ...

«Простір турботи» за пів року надав батькам і дітям тисячі послуг

26-07-2023 18:051004

«Простір турботи» за пів року надав батькам і дітям тисячі послуг

Мета «Простору турботи» – створити осередок комунікації, взаємодопомоги та турботи для сімей з дітьми, що потребують підтримки, зокрема внутрішньо переміщених сімей.

«Простір турботи працює вже пів року, за цей час батькам та їхнім дітям було надано 6148 послуг. 154 сім’ї регулярно користуються послугами Простору турботи», – зазначає менеджерка проєкту Анна Кіх. 

У «Просторі турботи» облаштована ігрова кімната, там відбуваються мистецькі заняття, заняття з арт-терапії, надаються послуги психолога та логопеда, а також відбуваються уроки української та англійської мови. Окрім цього, тривають заняття із підготовки до НМТ для підлітків.

Послугами «Простору турботи» можуть скористатись сім’ї з постраждалих громад, прийомні сім’ї, сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, та батьки, які самостійно виховують дітей. Вік дітей, які можуть відвідувати простір, від 3-х до 8-ми років.

Простір діє у Львові на вулиці Богдана Хмельницького, 63. Графік роботи: понеділок-п'ятниця з 10:00 до 16:00. Попередня реєстрація у «Простір турботи»: https://cutt.ly/oBwIKW0

Проєкт «Простір турботи» втілює БО «Українська освітня платформа» в межах програми екстреного реагування від БО “СОС Дитячі Містечка Україна”.

Leopolis.news