logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

У школах Львова заборонять продаж снеків та шкідливих продуктів харчування

26-12-2019 14:081208

У школах Львова заборонять продаж снеків та шкідливих продуктів харчування
Фото: little-people.net

Сесія Львівської міської ради підтримала електронну петицію «Заборона продажу в школах снеків та шкідливих для здоров’я дитини продуктів харчування».

За петицію про підтримку під час сесії Львівської міської ради сьогодні проголосував 51 депутат, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Ухвала сесії передбачає, що відповідальним виконавчим органом за підготовку дорожньої карти реалізації петиції буде департамент гуманітарної політики, який у 30-ти денний термін має розробити дорожню карту реалізації електронної петиції за участю автора та скерувати її на розгляд та затвердження постійній комісії гуманітарної політики.

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила, що управління уже напрацювало перелік корисних продуктів, які можуть продавати у буфетах шкіл і у трьох школах вже працюють за рекомендаціями чиновників.

Вона також зазначила, що, крім обмеження продажу шкідливої їжі, буде також проведена просвітницька робота, оскільки далеко не всі учні готові відмовитися від некорисних перекусів.

Леся БУРБАН, Leopolis.news