logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

Українська дистанційна школа запустила інформаційний чат-бот в телеграмі – @ydsh_info_bot

31-05-2023 11:111145

Українська дистанційна школа запустила інформаційний чат-бот в телеграмі –  @ydsh_info_bot

Напередодні нового навчального року Українська дистанційна школа (УДШ), що працює у Львові, запустила інформаційний чат-бот в телеграмі – @ydsh_info_bot.

Про це повідомила пресслужба школи.

За словами розробника Назарія Крутяка, основне завдання бота – запропонувати доступну площадку, на якій зібрана актуальна та вичерпна інформація про життя школи і навчальний процес.

Зокрема, за допомогою цього бота можна знайти посилання на навчальну платформу, батьківський чат, освітні пакети «Універсал», «Екстернат», «Сімейний».

Також бот дозволяє швидко і без зволікань зв’язатися з наставником, менеджером або ж отримати технічну підтримку.

Майбутні учні УДШ та їхніх батьки завдяки цьому застосунку можуть ознайомитися з умовами прийому на навчання, дізнавшись більше про його вартість та можливості безоплатного чи пільгового навчання.

Проєкт розроблено за ініціативи ГО «Обрій освітніх новацій».

Додамо, що Українська дистанційна школа заснована у Львові наприкінці лютого 2022 року як відповідь на російську масовану варварську агресію.

Тоді у школі майже одразу почало навчатись майже 4 тис. дітей, які виїхали за кордон або залишились на окупованих територіях. Щоб ці діти не випали з українського навчального простору – це і була головна ідея створення УДШ, що зародилась у колі львівських освітян.

Навчання понад рік було абсолютно безоплатним, вчителі працювали на волонтерських умовах.

Директор Української дистанційної школи – Маргарита Носкова.

Leopolis.news