logo
26/04
2 ...

У Бродах біля банків та пошти – довжезні черги людей (ФОТО)

24-04-2020 14:382209

У Бродах біля банків та пошти – довжезні черги людей (ФОТО)
Фото: автора

Із самого ранку, 24 квітня, у місті Броди скупчилося багато людей біля відділень Ощадбанку, Приватбанку та Укрпошти.

Люди – з Бродів та району. За їх словами, вони приїхали, щоб оплатити комунальні послуги. Також, вони розповідають, що їм періодично телефонують від комунальних служб (в основному це газовики та водопостачальники) та вимагають негайно оплатити послуги та борг. У випадку несплати вони погрожують перекрити трубу та притягнути боржників до суду. Також люди кажуть, що не вірять в обіцянки уряду, що на час карантину через несплату за комунальні послуги не перекриватимуть газ чи воду і не нараховуватимуть пеню.

Голова Бродівської райдержадміністрації Оксана Прокопець сказала, що знає про черги біля банків та пошти. Проте, вона не знає, що тут можна зробити. Але згодом все ж вирішила зателефонувати керівникові місцевого відділку поліції і попросила вжив потрібних заходів.

Голова Бродівської райради Євген Швед висловився за те, щоб уже в понеділок, 27 квітня, скликати нараду за участі керівництва району, міста, представників місцевих банківських установ, відділення Укрпошти, а також представників комунальних служб, від яких надходять людям телефонні дзвінки з вимогами негайно оплатити комуналку.

Михайло Шишка, журналіст, спеціально для Leopolis.news