logo
19/03
24/02
19/02
26/01
31/12
09/12
01/12
06/11
04/11
24/10
20/10
11/09
04/08
10/07
2 ...

Андрій Дроздовський: Відповідальність є тим критерієм, якому повинен відповідати чиновник

09-07-2020 18:019933

Андрій Дроздовський: Відповідальність є тим критерієм, якому повинен відповідати чиновник
Фото: Круглий стіл «Якою має бути Львівська ОТГ: з нами чи без нас» у львівському Прес-клубі, травень 2020 р.

Андрій Євгенович Дроздовський – з 2010-го року депутат Брюховицької селищної ради по 9-му виборчому округу, член депутатської Комісії фінансів, розвитку підприємництва та планування бюджету, Член Комісії Брюховицької селищної ради по проекту «Реконструкція з розширенням існуючої школи № 41 на вул. Макаренка, 19 в смт Брюховичі Львівської області».

Як налаштовані депутати селищної ради? Чи підтримували вони створення Брюховицької ОТГ?

Депутати селищної ради практично одноголосно підтримували створення Брюховицької об’єднаної територіальної громади, що відображено у рішенні  Брюховицької селищної ради від 21 лютого 2020 р. Також такі сесії проходили в інших громадах, де в органах місцевого самоврядування підтримувалося створення Брюховицької ОТГ. Передумовою таких рішень були громадські слухання в громадах і, власне, результати цих громадських слухань були затверджені на сесіях.

Депутати всіх рад чудово розуміли, що створення Брюховицької ОТГ – це є, насамперед, розвиток для їхніх громад і для створення їхнього майбутнього.

на слуханнях у ЛОДА стосовно затвердження проектованих ОТГ у Львівській області, лютий 2020 р.

Навіщо Брюховичам ОТГ? Адже всі органи управління (медицини, освіти) були б зосереджені саме тут. Це велика відповідальність та організаційна робота.

Безумовно, що органи управління у сфері освіти, медицини та ін. були б зосереджені у Брюховичах, але разом із відповідальністю це дає можливість бути самоврядними і відповідно приймати рішення, які корисні, в перші чергу, для мешканців проектованої Брюховицької об’єднаної територіальної громади.

Тому відповідальність є тим критерієм, якому повинен відповідати чиновник, і не потрібно боятися відповідальності, потрібно йти  на посаду з розумінням, що чекає тебе такій посаді.

під Львівською ОДА, червень 2020 р.

Ви, як депутат двох каденцій, що можете сказати про те, як змінилися Брюховичі за останніх п’ять років?

Безумовно, що за останні п’ять років кожен мешканець Брюхович бачить різкі зміни щодо розвитку інфраструктури в селищі, щодо якісних робіт по всіх напрямках – освіті, культурі, будівництві школи, будівництві доріг, каналізаційних мереж та водопроводів, будівництві спортивних та дитячих майданчиків, пішохідних переходів і т.д. Ми завжди допомагали освіті та культурі при організації певних заходів щодо культурних та освітянських подій.

огляд робіт по будівництву школи у Брюховичах, березень 2020 р.

Громада вдячна цій каденції, про що говорять люди на наших зустрічах, звітах, на самих подіях.

Що Ви можете сказати про свій округ (9-ий виборчий округ)? Які були найбільш проблемні питання?

9-ий виборчий округ знаходиться в старій частині нашого селища. За моєї каденції на окрузі було проведено частину центрального водогону, виконано роботи по каналізуванню,  реконструкцію вуличного освітлення, збудовано частину дороги по вул. Озерна та вул. Бічна о. Іздрика.

Соціально незахищеним мешканцям округу та при потребі надаються матеріальні допомоги від селищної ради. 

Зрозуміло, що ще не всюди по округу проведено водопостачання, та є вулиці, де потрібен ремонт доріг. До кінця каденції, звичайно ж, хочеться встигнути зробити якнайбільше. На даний час укладено договір з підрядником ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ» про реконструкцію частини вулиці Озерної – там буде проведено відновлення асфальтного покриття.

Чи продовжуватимуть політичну і громадську діяльність депутати селищної ради для представництва інтересів Брюхович у Львівській ОТГ?

Безумовно, що у разі не створення Брюховицької ОТГ брюховицька громада повинна мати представників в органах влади Львівської ОТГ, і наша команда буде визначатися з тими кандидатами, які повинні захищати інтереси громади у Львівській ОТГ.

Проте, ми все таки надіємося, що Брюховицька об’єднана територіальна громада буде створена.

зустріч з народними депутатами Михайлом Княжицьким та Олегом Синьткою, червень 2020 р.

Як Ви бачите Брюховичі у складі Львівської ОТГ?

Не хотілося би забігати наперед і здаватися. Справи знаходяться в судах.

Брюховицька ОТГ повинна бути створена, бо так хочуть наші громади.

Боремося до кінця за Брюховицьку ОТГ.

Круглий стіл «Якою має бути Львівська ОТГ: з нами чи без нас» у львівському Прес-клубі, травень 2020 р.

Розмовляв Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news