logo
26/04
2 ...

З обласного бюджету скерували кошти для ліцею Героїв Крут та Львівського фахового коледжу

22-09-2020 15:211161

З обласного бюджету скерували кошти для ліцею Героїв Крут та Львівського фахового коледжу
Фото: ЛОДА

Рішення про виділення коштів на завершення робіт до кінця 2020 року для реконструкції спортивного майданчика Львівського ліцею Героїв Крут та мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту з встановленням тентового покриття Львівського фахового коледжу спорту прийняли сьогодні, 22 вересня, на сесії Львівської облради.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Ці два спортивні об’єкти є справді потрібні для Львова та львів’ян. Водночас треба сказати, що завершення тут робіт дасть змогу виконати цьогорічну державну програму щодо розвитку спорту в нашій області. На сьогодні, коли у світі вирує пандемія, спортивні об’єкти є дуже важливі для здоров’я людей. Ми всі це розуміємо і тому намагаємося максимально швидко та якісно проводити роботи, а також залучати молодь та старших до занять спортом», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Відтак, понад 2,4 мільйона гривень скерують для завершення реконструкції спортивного майданчика Львівського ліцею Героїв Крут.

Кошторисна вартість реконструкції майданчика у мультифункціональний - становить 1,95 мільйона гривень.

Зазначимо, що минулоріч з держбюджету для облаштування мультифункціонального майданчика виділили майже 925 тисяч гривень.

Ще один об’єкт, який отримає понад мільйон двісті гривень і має бути завершений до кінця року, - мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту з встановленням тентового покриття Львівського фахового коледжу спорту.

Його кошторисна вартість становить майже 7,7 мільйона гривень. Минулого року держава профінансувала його на понад 924 тисячі гривень.

Leopolis.news