logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Управління якості освіти у Львівській області шукає 6 спеціалістів

29-04-2021 08:371863

Управління якості освіти у Львівській області шукає 6 спеціалістів
Фото: life.ko.net.ua

Управління Державної служби якості освіти у Львівській області оголосило конкурс на вакантні посади головних спеціалістів.

Усього на роботу запрошують 6 працівників: двох головних спеціалістів у відділ інституційного аудиту, головного спеціаліста відділу моніторингу та позапланового контролю, головного спеціаліста відділу моніторингу та позапланового контролю, головного спеціаліста відділу роботи з експертами, головного спеціаліста сектору правового забезпечення

Посадовий оклад головного спеціаліста – 5500 гривень. Також передбачені надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу».

Основні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра, досвіду роботи не потребує, вільне володіння державною мовою.

Детальний опис вакансій (умови конкурсу), кваліфікаційні вимоги, посадові обов’язки та умови подачі документів – на Порталі вакансій Нової державної служби України. Вакансії. Нова державна служба України - (career.gov.ua) Кінцевий термін подачі документів: 5 травня 2021 року.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news